A lábmelegítők célja

A lábmelegítők a divat, az egyenruhától a divatos kiegészítőkig terjednek a nyolcvanas években. Nem számít, hogy hogyan viseled őket, a lábmelegítők célja eredetileg sokkal hasznosabb a sportolók számára, mielőtt olyan módon lett volna módja, hogy a lábad meleg legyen, miközben néhány kedvenc stílusodat visel. Míg a divat azóta eltávolodott a lábmelegítők használatából, a lábmelegítők mindig a divatterv részét képezik, függetlenül azok valódi céljától.

Történelem

Nem világos, hogy amikor a lábmelegítők a szabályos egyenruha részévé váltak a balett gyakorló számára. A Sax Moving Wear táncruházat idézi a 20. század végét, hogy a táncosok, majd a divatos társadalom népszerűbbé tegye a lábmelegítőket. Ma a lábmelegítők még mindig mindkét célra készülnek.

Balett és atlétika

A balett, a tánc vagy a sport más formáiban, ahol a limber lábak szükségessé válnak, a lábmelegítők a láb alsó felének meleg és tónusos tartására szolgálnak, így a balett táncosok könnyebben teljesíthetik a bonyolult táncmozgásokat. Bár nem gyakran használják a jelmezek részeként a teljesítmény balett, lábmelegítők még mindig nagymértékben használják a gyakorlat során, hogy megtartsák a lábát meleg hideg stúdiókban. A lábmelegítők az elmúlt években táncos nadrágokkal lettek helyettesítve, amelyek általában egy nyers anyagból készültek, de nem rendelkeznek ugyanolyan sokoldalúsággal és mozgással, mint a lábmelegítők.

Divat profil

Az 1980-as évek az egyik leginkább eklektikus és szabad korszak volt, amikor a divat és a stílus. A látszólag őrült és hangos öltözetek bemutatkoztak, köztük a neon kiegészítők, a savas mosó farmerek és a teljes Aqua Net. A lábmelegítőket a nők viselték, és olyan csillagok, mint Madonna és Cyndi Lauper híressé tették. Nagy lendületet kaptak a “Flashdance” filmet is. A farmert vagy a szoknyák alatt kopott, színeket és mélységet kölcsönöztek a világos 1980-as évek viseletére.

Modern alkalmazások

Még ma is megvásárolhatja a lábmelegítőket a divatos kiskereskedők számára. Néhány fiatal csillag a nadrágot viseli, hogy lábaik melegek legyenek rövidnadrágok alatt, és az olyan tervezők, mint az Y-3, legutóbbi gyűjteményük részeként láthatták lábmelegítőiket. Napjainkban a modern trendrendezők úgy döntenek, hogy a lábmelegítők viszonylag keményebbek lesznek, monokróm színpalettával vagy rétegesebb megjelenéssel.

Más célok

A lábmelegítők nem csak a táncosok lábainak melegedését és nyersedését tartják. Egyes nők viselik a karjukon, hogy egy réteges póló megjelenjen anélkül, hogy extra inget kellene viselnie. Tudod használni őket, hogy egy pár térdig érő csizmát illeszkedjen egy kicsit könnyebben a borjú körül. Egy pár semleges lábmelegítő felvetése arra ösztönöz, hogy új célokat találjon egy olyan hosszú távú divatirányzathoz, amely még nem fúj.