Észak-karolinai városok, ahol strandok vannak

Észak-Karolinában népszerű és távoli strandok is vannak. Látogasson el az Outer Banks tengerparti városaiba, amelyek a szigetekkel vagy a nyugodt tengerparti városokkal vannak ellátva. Az ilyen strandokat elfogadó városok többsége éttermeket, bevásárlást és számos szabadtéri tevékenységet kínál. A legtöbb tengerparti városban sok a kényelem a látogatók számára.

Külső bankok

Észak-Karolinai Cape Hatteras városa az Outer Banks északi részén helyezkedik el, amely Észak-Karolinai partvidék mentén található. Cape Hatteras egy kisváros, amelynek “visszafogott hozzáállása” van. A tengerpart számos szabadidős tevékenységről ismert. A védett terület nagy része a nyilvánosság számára hozzáférhető. Számos kalandot vagy pihenést talál itt, a nyaralási stílusától függően. Próbálja ki a kiteboardot, egy sportot egy kis szörfdeszkán és egy sárkánytípuson a hullámok felhajtása érdekében.

Crystal Coast

Swansboro nyugodt tengerparti hangulatú, tele van kis butikokkal és vízparti éttermekkel. A Crystal Coast központjában, Észak-Karolina központjában található víz mellett számos óceáni tevékenység áll rendelkezésre a kajakozásról a halászatra és az úszásra. Töltsön el időt a városban, sétáljon át a sétányon és kóstolja meg a helyi élelmiszereket. Azt is szeretné felfedezni a Hammocks Beach State Park, amely elérhető a komp. Az állami park strandjai érintetlenek és kevésbé zsúfoltak.

Új Hanover strandok

Wrightsville Beach található New Hanover megyében. A város népszerű turisztikai helyszín, tele éttermekkel és bevásárlásokkal a strand és a város közelében. Itt szörfölhet, halat, csónakot part menti vizeken, vagy fedezheti fel a Masonboro-sziget vagy a Mason Inlet Waterbird Management Area védett területét, a Carolina Beach egy másik strand, amely ezen a területen található. A város egy szigeten található, és a híddal összekötve van a szárazfölddel. A halászat népszerű ezen a területen. Ez a strand enyhén melegebb vizekkel rendelkezik, mint más észak-karolinai partok, amely áprilistól novemberig meghosszabbítja a halászati ​​idényt. A horgászok mélytengeri halat készíthetnek a cukorra, a mahi mahi-ra és a lepényhalra.

Brunswick strandok

A Brunswick strandok Észak-Karolinában délkeleti részén találhatók. A fehér, homokos strandok szigetcsoportján található a csendes és furcsa város. Calabash városa ebben a közösségben található. A tenger gyümölcseiről híres, 30 tengeri étteremmel rendelkezik, 1 mérföldes sugarú körzetben. Ha golfozó vagy, akkor a városban 30 golfpálya található 30 perc autóútra. Azonban, ha élvezni szeretné a vizet, a csónakázás és a sporthorgászat nagyon népszerű. A térségben számos vállalat hajózik az offshore halászatra.

Klíma és földrajz

Észak-Karolinában mérsékelt éghajlat van. A partmenti hőmérséklet általában hűvösebb, mint az állam belseje. A partvidék átlagos hőmérséklete júliusban 80-85 ° F, a legmagasabb partmenti hőmérséklet a déli keleti csúcson van. A tavasz és az esés enyhék. Az októberi csúcsok átlagosan 60-65 fokosak lehetnek. Május hőmérséklete általában a 60-as években is megfigyelhető. Az észak-karolinai partoktól függően nagy homokdűnék, a közeli mocsár és a vizes élőhelyek, a barlangi szigetek és a fehér homokos strandok függenek.