Futószalagok 100 font kapacitással

A gyermeke kocogás nehéz lehet egy jó babakocsi nélkül, de a jogging babakocsival a kocogás előnyei nőnek. A gyermek vagy a gyermek hozzáadott súlya fokozott ellenállást eredményez a futtatásával, növeli a pulzusszámot és segít a fitnesz céljaiban. Ahogy a gyermeked nagyobb lesz, szükség lehet egy nagyobb testtömegű babakocsira való frissítésre. Néhány lehetőség a Navigator, Baby Jogger, B.O.B. És Graco.

A Navigator kétszemélyes babakocsit állít elő gyermekenként 50 font értékben. Az ötpontos biztonsági heveder és két elülső reteszelő kerék garantálja az optimális gyermekbiztonságot. Van egy nagy tároló kosár, fekvő ülések és előtetők, így a gyerekek a napfénytől távol vannak. Olyan mp3 hangsugárzó rendszerrel is rendelkezik, amely kompatibilis a legtöbb Apple termékkel és két pohártartóval a kocogóra. Szintén kompakt térbe hajlik. A Navigator termékei tartósak és jól áttekintették az ügyfeleket.

A Baby Jogger teljes jogging stroller-sorozatot készít, néhány pedig 100 font kapacitással. A babakocsik nagy kerekekkel rendelkeznek, amelyek sokféle terepen futnak, ha piszok vagy kavics futnak. Emellett modelleket is kínálnak, hogy a gyerekek sátoros helyiségben ülhessenek. A futószalag egy egyszerű lépésben hajtogat, és egy vagy két gyermeket tart. A Baby Jogger babakocsijához egy 5 pontos kábelköteg rendszer biztosítja gyermekeinek biztonságát, valamint a napvédő napellenzőket.

B.O.B. Szintén dupla babakocsit készít ikreknek vagy két korú gyermeknek. Kiegészítő párnázattal, lehajtható ülésekkel és előtetőkkel kényelmesen tartja a gyerekeket, valamint egy párnázott 5 pontos hevedert, hogy biztonságban tartsa őket. Két lépésben kompakt formára hajlik, és nagyméretű tároló kosár és ablakok vannak a lombkorona, hogy megnézhesse gyermekeit. A babakocsiban van egy autóülés adapter és egy snack tálca is, amelyet megvásárolhat. B.O.B. Egy olyan felfüggesztési rendszert is tervezett, melynek köszönhetően a babakocsi gördülékenyen működik a durva terepen.

A Graco egy-egy vagy két gyermek számára egy sor jogging babakocsit is kínál. A babakocsijukat 5 pontból álló biztonsági övek és gyermekfelszerelések biztosítják. Attól függően, hogy a modell, jönnek olyan funkciók, mint a snack tálcák, nagy kosarak és állítható fogantyúk. A Graco babakocsi kerekei az optimális sebesség és a gyors esztergálás érdekében készültek.

Navigátor

Baby Jogger

B.O.B.

Graco