Lista leslie sansone séta DVD

A Leslie Sansone Walk At Home sorozatú otthoni séta DVD-k révén a nézők számára egyszerű edzésprogramok állnak rendelkezésre, mind a kezdő, mind a fejlett felhasználók számára. Ezek 1 és 4 mérföld hosszúak. 2013 novemberétől Sansone-nak 80 gyalogló DVD-je volt elérhető, ezek a mese az Amazon.com szerint a hónap négy legjobb eladója

Leslie Sansone: Séta a HITS Rádió Remixes-hez

A Sansone magában foglalja a High Intensity Interval Trainingt vagy a HIIT-t ebben a 3 mérföldes edzésen. A HIIT munkamenetek rövid szünetei az alacsonyabb intenzitású mozgalmak hosszabb időszakaival váltakoznak, amelyek mindegyike különböző dalok remixjeire van beállítva. Az edzés kb. 45 perc.

Leslie Sansone: Menj el 30 napon belül

“Walk It Off 30 Days” különbözik a Sansone szokásos edzésétől. A séta mellett külön erõs edzés is van. Az előfeltétel 30 percig dolgozik 30 egyenes napon. A gyalogos edzés hétfőn, szerdán és pénteken történik, míg az edzés edzésére kedd, csütörtökön és szombaton kerül sor. A vasárnap pihenőnap.

Leslie Sansone: Belly Blasting Walk

A “Belly Blasting Walk” edzés két gyors tempójú mérföldnél kezdődik, amelyek magukban foglalják a csavarokat és a lyukakat, hogy összekapcsolják magját és kalóriaégető “fellendítéseket”, például a kocogást a helyén. A 30 perces séta után két 10 perces mag-erősítő foglalkozik, amely a hasi és oblique célokat célozza meg, és egy olyan, amely a hátadat és a golyókat célozza.

Leslie Sansone: Menj el a Pounds Ultimate Collection-nál

Az “Ultimate Collection” gyűjteménye négy edzésprogramot tartalmaz: “1 Mile Get Up & Get Started”, amely 18 percig tart, 2 Mile Brisk Walk, 30 perc, 3 Mile Advanced Walk, (51 perc) és egy 60 perces “4 Mile Super Challenge”. A csomag tartalmaz egy ellenállási sávot a felsőtest tonizáló szegmensek számára a sétáló edzéseken belül.