Orlando tevékenység 2 éves korig

Orlando, Florida, a Közép-Floridai körzetben található. A szórakoztató parkok otthona és a Mexikói-öböl és az Atlanti-óceán távolsági autópályáiban fészkelődnek, soha nem hiányzik a tevékenységek az Ön és a kisgyermek számára, hogy élvezhessék.

Vidámparkok

Orlando, Florida, számos tematikus parkot tartogat. A szórakoztató parkok mindegyike rendelkezik olyan területekkel, amelyek alkalmasak és akár egy 2 éves korosztály számára is élvezhetik a szórakozást. A SeaWorld családbarát mutatja, hogy a tengeri állatok trükkök. A 2 éves lesz a Shamu vagy a Dolphin Show nézője. Van egy olyan játszótér is, amely kifejezetten az 5-ös alattiak közé tartozik, beleértve a tengeri témájú vidám élményt, csúszdákat és kalózhajókat. A Disney World egy jól ismert látványosság Orlandóban, Floridában. A Magic Kingdom a Disney World-ben olyan túrákon, amelyek kifejezetten a kisgyerekeseknek, a vidámságnak és a Dumbo lovaglásnak köszönhetően mindössze egy pár túrán vehet részt a 2 évesek. Az univerzális stúdiókat általában idősebb gyermekek számára tervezték, hullámvasutakkal és filmfutókkal, de ott is 2 éves baráti tevékenységek vannak. A játszótér és Dr. Seuss terület biztosan szívesen látja a kisgyerekeket és a szülőket is.

állatkertek

A kislány számára, aki szereti az állatokat, számos lehetőség közül választhat. Az Animal Kingdom, amely a Disney World egyik parkja, az állatokat egy szafari lovagláson, egy állatvilágon és állatokon keresztül tartja az egész parkban. A Gatorland egy szórakoztató park és állatkert, amely az alligátorokra specializálódott. Hüllõképzést kínálnak, olyan bemutatók, amelyek magukban foglalják a gatorokat és gator-témájú ajándékokat. A Central Florida Állatkert egész évben nyitva áll, hogy élvezze az állatok megtekintését.

Parks

Orlando parkjai egész városban vannak. A Blanchard park Orlando keleti oldalán halászatot, kerékpározási és sétapályákat, valamint játszótéret nyújt, amely kisgyermekes kisgyermekek számára készült. A Downey Parkban kisgyerekes játszótér van, és egy tó is van, a kikötővel egy homokos strand mellett. Számos más park a városban kínál játszótereket és tevékenységeket, amelyek családbarátak és alkalmasak egy 2 éves korosztály számára.

Strandok

Ha Orlandóban vagy, hajtson 30-45 percet keleti vagy nyugati irányban, és befut egy tengerpartra. A Cocoa Beach a nyugati parton található, és a mentőőrök kötelesek tartani Önt és a kisgyermek biztonságát. A New Smyrna strand egy családbarát strand, ahol közvetlenül a tengerpartra vezetheti a járművet, nagy előnye a hűvösebbek és esernyők köré húzódnak, amire szüksége van ahhoz, hogy a 2 éves korig kényelmes legyen.

Vízparti parkok

Az Orlando-terület vízi parkjai minden korosztály számára járnak, és különféle területeket biztosítanak a kisgyermekeknek. A Wet N Wild kb. 10 percre van a belvárostól és egy kisgyermekes medencével. A Disney területén található Typhoon Lagoon kínál kisgyermekes méretű csúszdákat és egy kisgyermekes méretű hullámmedencét. Az Aquatica, a SeaWorld vízi vidámparkja egy homokos strandot kínál a kisgyerek számára, ahol játszanak, kisgyerekes méretű splash zónát és víziskolákat az alsóiskolás korosztály számára.