Hogyan használjuk a kola anyát

A kola dió az üdítőitalok, az alkoholtartalmú italok és a cukorkák közös összetevője. A kola-dió is számos felhasználásra alkalmas, emésztő-kiegészítőként és gyógynövényként, valamint hatékonyan az éhínség megszüntetésére, diuretikumként vagy depresszió kezelésére, gyermekkori asztmák és fejfájások kezelésére. Úgy gondolják, hogy a kola dióhús stimulálja a szellemi összpontosítást és kimutatták, hogy afrodiziákussá válnak. A kola diófélék önmagukban vagy folyékony vagy por alakban fogyaszthatók.

Vegyünk 1/2 to 1 1/2 ts. Kola anya vagy földi kola anya, a HealthLine.com szerint, hogy élvezze gyógyítói előnyeit – a gyógynövényt gyakran antidepresszánsként és energiatónusként használják fel, és néhányan férfiak hatásfokozójaként használják GhanaWeb.com szerint. Emellett migrénes fejfájás és gyermekkori asztma kezelésére is használják. Ezek a diófélék az afrikai, különösen a nyugat-afrikai trópusi régiókhoz tartoznak, de megtalálhatók az Egyesült Államokban a kiválasztott élelmiszerpiacokon és élelmiszerüzleteken.

Ivóvizet vagy más folyadékot adjon hozzá a kola dió tinktúrához (más néven kivonat) is. Adjunk hozzá kb. 20-40 csepp tinktúra / kivonat vízhez, és naponta háromszor itassunk. A Kola-dió antioxidánsokban gazdag, és különböző kémiai vegyületeket tartalmaz, amelyek növelhetik az oxigénszállítást az egész testben, valamint javíthatják az energiát és a fókuszt a GhanaWeb.com szerint. A tinktúrák könnyebben emészthetők, mint a friss vagy szárított gyógynövények, és könnyebben keverhetők teákká vagy egyéb folyadékokká, szemben a rágó nyers formáival, vagy kapszulák formájában.

Forraljuk 1 vagy 2 tk. Kola anya 8 oz. víz. Törés és hagyja kihűlni, majd inni. Napi háromszor, az HealthLine.com szerint. Ez az ital jó megközelítés az asztma kezelésében, hiszen a kola segíti a hörgőcsövek kinyitását. Az étkezések közé tartozhat fogyókúra-kiegészítésként is, hiszen a kola ismert, hogy elnyomja az éhséget, miközben segíti az emésztést és a vízhajtóként működik, a Health24.com szerint.