Táplálkozási információk a kávéra és a cappuccino-ra

A Nescafe kávékészítmények megtalálhatók a legtöbb élelmiszerboltban, és termékeik az egyszerű kávébabtól a cappuccino keverékekig terjednek a frappuccinosok és így tovább. A kávé önmagában nem tartalmaz sokat a kalóriák útján, de az ital gyakran csomagolható, ha édesített, tejszínes vagy tejszínhabbal teli.

Hozzávalók

Egyszerűen, a kávébabot, amelyet “cseresznyének” neveznek az iparban. A kávé főzését követően a fogyasztók hozzáadhatják az ízek, édesítőszerek vagy krémek ízlésének megfelelő választékát: A cappuccino tartalmaz cukrot, sovány tejport, instant kávét, hidrogénezett kókuszolajat, módosított tej összetevőket, glükózszirupot, dikálium-foszfátot, nátrium-foszfátot , Nátrium-citrát és só.

Tápanyag-információ

A Nescafe kávéjában a legnagyobb ütés a koffein. A közepes adagolású mérete 64 milligramm koffeint tartalmaz. Ezenkívül ez a kiszolgáló mérete 1,3 kilokalóriát tartalmaz – pontosan 1000 egyszeri kalóriát, amelyek közül egyik sem zsírból származik -, és az elem nem tartalmaz transz-zsírokat. Az összes szénhidrát 0,2 gramm, ezek közül egyik sem a cukor. A tétel 0,15 gramm fehérjét, 70 milligramm antioxidánsokat, 0,54 gramm étkezési rostot és 160 milligramm ásványi anyagot tartalmaz. A kávébab nem jelent jelentős koleszterinforrást, A-vitamint, C-vitamint vagy kalciumot. A 14 grammos cappuccino csomag tartalmaz 50 kalóriát, 1,5 grammot telített zsírokból vagy napi ajánlott bevitelének nyolc százalékát. A keverék 50 milligramm nátriumot vagy a napi ajánlott bevitelének 2 százalékát tartalmazza. A csomag kilenc gramm szénhidrátot is tartalmaz, vagy a napi bevitel három százaléka, ez a gramm cukorból hét. A Nescafe cappuccino nem jelent jelentős forrást a koleszterin, az A-vitamin, a C-vitamin vagy a kalcium.

Allergia figyelmeztetések

A Nescafe Coffee nem tartalmaz tejet, és a laktóz intoleranciában fogyasztók is felvehetik. A Nescafe Cappuccino tejtermékeket tartalmaz, ezért elfogadhatatlan azok számára, akik laktóz intoleránsak.

Tárolás

A Nescafe kávébabját és száraz cappuccino keverékét száraz, hűvös helyen kell tárolni.

Egyéb opciók

A Nescafe számos egyéb kávéval kapcsolatos terméket is felkínált, köztük eszpresszó, kávéház, latte machiatto, american, coretto, ristretto, romano, con panna, granita de caffe, mocha és frappe.