Táplálkozási tényeket a keleti édesburgonya számára

A keleti édesburgonya, amelyet japán édesburgonyának vagy japán hagymának is neveznek, vöröses bőrű, keserű ízű, ezért ezeket a burgonyákat általában anélkül szolgálják. Mint a hagyományos édesburgonya, a keleti édesburgonya szénhidrátokban gazdag, minimális zsírtartalmú és fehérjével. A kocka keleti édesburgonyát használhat, sütve vagy sütve.

A keleti édesburgonya kalóriát tartalmaz, mindegyik 6 oz. A burgonya 240 kalóriát biztosít. Ez az összeg napi kalóriáinak 12% -át teszi ki, amely egy 2000 kalóriás étrenden alapul. A magas kalóriatartalmuk miatt a keleti édesburgonya nem ideális a diéták számára, hiszen jelentős erőfeszítéseket tesz a kalóriák égetésére. 49 perc röplabdázást vagy 56 perc kenuzást igényel, hogy 240 kalóriát égessen.

A keleti édesburgonya magas szénhidrátokban van jelen, mivel ez a tápanyag minden kalóriában több mint 92 százalékos kalóriát tartalmaz. 6 oz. A keleti édesburgonya 57 g szénhidrátot tartalmaz, 36 g cukrot és 5,6 g diétás rostot. A megfelelő rosttartalmú tápanyagok fogyasztása elengedhetetlen a jó egészséghez, mivel ez a táplálék elősegíti a jóllakottságot és az emésztést. Az étrendi rost szintén segíthet a koleszterin szintjének ellenőrzésében. A férfiaknak napi 38 g rostot kell fogyasztaniuk, míg a nők 25 g-ot fogyasztanak.

Mint a többi burgonya esetében, a keleti édesburgonya majdnem fehérje-mentes. Minden 6 oz. Keleti édesburgonya 3,5 gramm fehérjét biztosít, ami kevesebb, mint a fele a 8 oz. Üveg tej. A fehérje segít az izmainak visszaállni a testmozgásból, és elengedhetetlen a megfelelő növekedéshez.

Keleti édesburgonya alacsony zsírtartalmú, mindössze 4 g / 6 oz. burgonya. A táplálék-zsír elengedhetetlen az élethez, mivel segít energiát előállítani és segíti a bizonyos tápanyagok felszívódását, melyeket zsíroldékony tápanyagoknak neveznek. Hozzáadhat egészséges zsírt az édesburgonyához a vaj anyával töltve.

Kalória

Szénhidráttartalom

Protein tartalom

Zsírtartalom