Pe tanulságokat az izom erejéig

A fizikai nevelés tanítja a diákoknak az egészség és a fitness fontosságát. Olyan órákat foglaljon bele, amelyek lehetővé teszik a diákok számára, hogy legalább hetente egyszer javítsák izomerejüket testtömegük segítségével. Az izomerõ növelésével a diákok számos elõnnyel járnak, beleértve az erõs izmokat és csontokat, hogy megvédjék õket a sérüléstõl és növeljék az anyagcserét, ami segít a súlyok szabályozásában.

Gyakorló állomások

Osztassa az osztályt hat csoportba, és állítson be hat állomást az edzőteremben. Minden állomás egy edzéssel van megjelölve, mint például a guggolás, a tüdõk, az ugrás, a medve csúszás, a pattanások és az üledékek. Minden csoport egy másik állomáson induljon el. Miután a gyakorlat befejeződött az első állomáson, a diákok a következőre lépnek. Minden diáknak végre kell hajtania a gyakorlatokat.

Titkos gyakorlatok

Helyezzen egy lapkakészletet lefelé a tornaterem emeletén. Mindegyik kártyán szerepel egy meghatározott gyakorlat. Készíts egy nagy körben a kártyákat. A leckét 30 másodpercig futják körbe. Amikor a fütty fúj, egy diákot választanak a kör közepéig, és felvesznek egy kártyát. Az osztály elvégzi az edzést a kártyán. Ismételje meg a folyamatot mindaddig, amíg mindegyik kártyát meg nem fordították, és minden edzés végrehajtásra került.

Vörös fény, zöld fény

Legyen az osztály a tornaterem egyik végére. Amikor zöld fényt mondasz, futnak. Amikor piros lámpát mondasz, abbahagyják és gyakorolják a testmozgást, hogy növeljék izomerejüket. A csikók, a pattanások és a situps mind hatékony gyakorlatok. Játszd ezt a játékot többször is.

Váltóverseny

A diákok részt vegyenek egy reléversenyben, különböző fizikai tevékenységeket végezzenek a verseny minden egyes szakaszában. Például, az első szakaszban, minden diák viseli a medve lefelé és vissza. A második szakaszon a diákok végzik a rákos sétát. A diákok teljesítsék a relé legalább négy lábát, kiválasztva azokat a tevékenységeket, amelyek a láb- és a kar erejét növelik, például tüdőt, oldalsó guggolást, ugratást, pecsétet és a tárcsát a partnerekkel.