Természetes nyugodt dózisok

A Natural Calm egy Peter Gillham által kifejlesztett magnézium-kiegészítés, és miközben a cég több más tételt is hordoz, a Natural Calm termékek képviselik elsődleges kiegészítő vonalát. A termék neve a magnézium nyugtató hatására utal, és “természetes stresszmentességként” forgalmazzák. A Natural Calm elsõdleges összetevõje a magnézium-citrát por, és amikor meleg folyadékhoz adják, ez egy fizzing, bubbling drink lesz.

Jelentőség

Az 1999-2000-es Országos Egészségügyi és Táplálkozási Vizsgálati Vizsgálat kimutatta, hogy a legtöbb fogyasztónak enyhe magnézium hiányosságai vannak, különösen az idősek körében. Az ásványi táplálkozásból kevesebb ásványi anyag fogyasztása mellett az idősebb emberek kevesebbet szívódnak fel, és kevesebbet választanak ki, mint a fiatalabb években. Az idősebb felnőttek nagyobb valószínűséggel olyan gyógyszereket is szednek, amelyekről ismert, hogy csökkentik a magnézium felszívódását. A magnéziumhiány korai tünetei közé tartozik az étvágytalanság, hányinger, hányás, fáradtság és gyengeség. Ha olyan betegsége van, mint például a cöliákia vagy a Crohn-k, amelyek korlátozhatják a tápanyag felszívódását a belekben, extra magnézium-pótlásra lehet szükség. A szervezetben lévő magnéziumszintek a stressz, bizonyos gyógyszerek, erős testmozgás, cukorbetegség vagy túl sok kalcium miatt is kimerülhetnek.

Funkció

A táplálékkiegészítők hivatala szerint a magnézium a szervezet egyik legelterjedtebb ásványi anyaga, és az egészség szempontjából kritikus, mivel több mint 300 biokémiai reakcióra van szüksége a szervezetben. A testének magnéziumának felét a csontjai tárolják, míg a többi elsősorban a szövetek és szervek sejtjein belül van. Csak 1 százalék van a vérben. Amikor magnéziumot tartalmazó ételeket fogyaszt, a vékonybél elnyeli az ásványi anyagot. A felesleges magnézium kiválasztódik a vesén keresztül.

típusai

A Természetes Nyugalom számos ízben és fajtában jön létre, amelyek közül egyik sem tartalmaz mesterséges ízeket vagy édesítőszereket. A Natural Calm eredeti, málna-citrom, narancs és édes citrom ízek 4 oz., 8 oz. És 16 oz. Méretek, valamint egyszeri adagoló csomagok. A Mama Natural Calm folsavat és cinket tartalmaz terhes és szoptató anyák számára. A Natural Baby Calm a C-vitamint a magnéziumhoz emeli, és a Kid Formula Calm a figyelemhiányos rendellenesség orvoslására kerül forgalomba, valamint az izomránctól való megkönnyebbülés. A kisbabák és gyermeket tartalmazó készítmények kevesebb magnéziumot tartalmaznak, kisebb méretük és tömegük arányában. A természetes nyugodt és a kalciumot magnéziummal kiegyensúlyozott kalcium-kiegészítésként írják le a jobb kalcium-asszimiláció érdekében. Három részből álló magnéziumot tartalmaz, két részből álló kalciumot kalcium-glükonát formájában. A természetes Calm Plus Calcium C vitamint, D-vitamint, káliumot és bort is tartalmaz, és 8 oz-os eredeti és málna citrom ízben kapható. És 16 oz. méretben.

szempontok

A magnéziumfelvételre vonatkozó ajánlásokat az Országos Tudományos Akadémia Intézetének Dietary Reference Intakes, vagy DRI-je tartalmazza. A megadott értékek közé tartoznak az ajánlott táplálékkiegészítők vagy az RDA, a megfelelő bevitelek vagy az AI és a tolerálható felső beviteli szintek vagy az UL. A 1-3 éves korú gyermekek esetében a magnézium RDA 80 mg naponta, 130 mg 4-8 éves korig és 240 mg 9 és 13 év közötti korosztályban. A tinédzser és a felnőtt férfiak RDA értéke napi 400 és 420 mg közötti, míg tini És a felnőtt női RDA-értékek 310 mg és 360 mg között mozognak. A csecsemőkre vonatkozóan nem állapítottak meg RDA-t, csak 0 és 6 hónapos kor közötti 30 mg-os, 70 és 7 és 12 hónapos kor közötti AI. Számos gyógyszer befolyásolhatja a magnézium felszívódását, ezért beszéljen orvosával, hogy megbizonyosodjon arról, hogy elegendő lesz, ha diuretikumokat, antibiotikumokat, orális fogamzásgátlókat, inzulint vagy kortizonot szed.

Előnyök

A táplálékkiegészítők hivatal szerint, még ha nem is mutatnak súlyos magnéziumhiányt, a megfelelő magnézium-test tárolása védelmet nyújthat olyan betegségek ellen, mint a szívbetegségek és az immunrendszer zavarai. A magnézium szerepet játszik az izom- és idegfunkcióban és a csontban, valamint csökkenti a vércukorszintet és normalizálja a vérnyomást.