Az anyaság felelőssége

Az anyaság nem olyan, amit könnyedén vehetsz. Az anyaságba való belépés két évtizednyi felelősséget jelent az életébe. Felkészülés az anyaság kezelésére egy lépés, hogy jó anya legyen. Anyuként sok munkahely van, attól, hogy otthoni tanár vagy, hogy érzelmi edző legyen. De mindezen feladatoknak ugyanaz a végső célja: a gyermeke független, produktív felnőttvé válása.

Teljes munkaidős Fortune-Tellers

Bár technikailag az anyák fő munkája a “szülői”, az anyaság nem csupán a jelenben létezik – a hosszú távú tervezés kulcsfontosságú tényezője az anyának. A szülői felügyelet a Merriam-Webster fogalmának meghatározása szerint “a gyermekek gondozásának folyamata, amíg elég idősek ahhoz, hogy gondoskodjanak magukról”. A legfontosabb itt a gyermek önmegvalósításának segítése. Ehhez a jövőorientált gondolkodásmódra kell váltanod, ha már nem szokott ilyen gondolkodásmódot használni. Így az anya egy része a gyermek jövőjének megtervezésére törekszik, és olyan tevékenységekre törekszik, amelyek a függetlenséghez vezetnek, és a nehéz életszakaszokon keresztül ösztönzik őt.

Részmunkaidős tanárok

A játék, amely úgy tűnhet, mint egy természetes és talán egyszerű anyai rész, valójában több, mint csupán egy módja annak, hogy megöli az idejét a gyermekeiddel: Az anyák fontos feladata. A játék anyák gyermekeikkel való kapcsolata a gyermekek számára előnyökkel jár, mivel az apja-gyermekjáték nem a pszichológus Kevin MacDonald és munkatársai “Szülő-gyermekfizikai játék” című tanulmánya szerint jelenik meg a “Sex Szerepek “. Különösen az anyák játékstílusa jellemzően oktatási és kognitív módon vonzó. Amíg az apa a fiát a levegőbe dobja, vagy a fogást játszik, az anyukája a családi szobában van, egy puzzle, vagy egy könyvet olvas a gyerekeivel. Ez a korai bevezetés az elme erejéhez segíthet a gyermek akadémiai érdekeinek, problémamegoldó készségeinek és fókuszának ápolásában.

Mind a rendőrség …

Sok olyan stressz, amely az anyától származik, azzal a nehézséggel függ össze, hogy milyen nehézséget okoz a gyermekeinek növekedése és megszerzése. De a szabályalkotás nem csupán az anyák életének megkönnyítésére alkalmas módszer, hanem a szülői felelősség is. A szabályok meghatározása, a szabályokat megfogalmazó szabályok és a gyermekek fegyelmezésére vonatkozó szabályok a gyermekek társadalmi integrációjának részét képezik, ahol a szabályok nem egyértelműek és a szabályok megsértésének következményei súlyosak. Ha viselkedési határokat határoznak meg és a gyermekeket szétzúzzák, amikor határoznak a határokat, bemutatják gyermekeiknek, hogy bizonyos viselkedések elfogadhatatlanok, és fokozatosan alakítják a cselekvéseiket proszociálissá és produktív irányba.

És a biztonsági őrök

A társadalom gyakran említi az “anyai ösztönet”, amikor rámutat arra, hogy a nők vágya a gyermekek védelmére. Pszichológusok, például John Gottman neves fejlődő pszichológus, az “Emotikusan intelligens gyermek emelése” szerzője ezt az “anyai ösztönet” igazi jelenségnek találta. Nem csak ez, de a pszichológia úgy találta, hogy ezt az ösztönet a gyermekek megerősítik. A gyermek természetes reakciója az ismeretlen vagy ijesztő helyzetekre összefoglalja: “Anyámnak akarom.” Anyuként felelősséged van arra, hogy gyermekeit fizikailag és érzelmileg biztonságossá tedd. Azáltal, hogy fizikai támogatást ad a gyermekeinek, például ölelésnek és csókolásnak, megerősíti fizikai jelenlétét, az érzést, hogy mellette áll. Ahogy az életkor és az élet összetettebbé válik, bár a támogatási stílus nagy része természetesen több érzelmi támogatásra vált, beszélget a gyermeke problémáin keresztül, és bajba hozza őt a nehézségekkel.